За нас

CACADU започва своята работа през 2000г с малък магазин на платове.  Печелейки доверието на хората с качествен материал и добро обслужване през 2002г стартира дизайн и производство на ежедневни дрехи за мъже и жени, а по-късно през същата година CACADU Fashion отваря и своя първи магазин за готова конфекция в София. Предлагайки разнообразие от качествени продукти на разумни цени , съчетано с кфалифициран персонал и добро обслужване Cacadu Платове и Cacadu Fashion са се отвърдили на българския пазар като разпознаваема марка . От скоро към нашето семейство се присъедини и Cacadu Home предлагащ всичко необходимо за узта на вашия дом и комфорта на вашето дете.

Ние се стараем да бъдем винаги предпочитания избор на клиентите и да ги вдъхновяваме винаги със пълна багра от цветове и материи следвайки световните модни тенденции. След вече 16 години на пазара 4-те упори на нашия бизнес са : цена, добър подбор, добро обслужване и иновация . Ние сме най-големия магазин за платове в България, където налични са милиони метри плат и всеки един от вас може да види и пипне.

       Нашата визия


Предлагайки разнообразие от качествени продукти на разумни цени, благодарение на нашия квалифициран персонал и добро обслужване и увеличавайки пазарния си дял, да останем водеща марка на вътрешния и да станем една от най-познатите марки на външния пазар.


        Ншата мисия
       
Да станем световно ценена водеща марка на международния пазар в производството на дамско облекло.
       
         Нашият девиз


Винаги правилният продукт, правилното време, правилното място.